Veterinär Susann Adehed Till min FaceBook SVA

+ 46(0)70-5251025

Veterinär Susann Adehed  

En kort presentation av mig och min yrkeserfarenhet kommer här.

Jag och alla mina fina djur bor i Långhundra Knivsta i ett rött  litet  hus där jag också har min mottagning. Jag tycker mycket om djur och natur.

Har arbetat i många år på hästklinik och har specialistkompetens i hästens sjukdomar. I starten på min karriär jobbade jag som  distriktsveterinär och har på senare tid även arbetat på en liten smådjursklinik. Sysslar just nu även med digital veterinär rådgivning över videolänk. Har hela tiden haft liten klinisk verksamhet för häst och smådjur och har nu tänkt att utöka den.

Jag har två field spaniels som jag bla jakttränar och går på utställning med samt två härliga katter i mitt hus på landet.

Varm välkomna till min nystartade lilla veterinärmottagning!

Veterinär Susann Adehed

Välkommen in i min lilla veterinärmottagning hemma! 

Att få komma till en liten mottagning i hemmiljö kan kännas både lugnt och tryggt för alla inblandade och för mig känns det trevligt att kunna erbjuda detta.

Mitt kära lilla hus 

I detta röda lilla hus har jag även min mottagning  där jag tar emot ffa katter och hundar.

Farstukvisten

Populärt ställe för mig och mina djur.

På väg in 

Grusgången in till min mottagning.

I behandlingsrummet

Egna katten Mojje inspekterar journalskrivning efter avslutat patientbesök. Med beröm godkänt!

Veterinär Susann Adehed

Undersökning

Att ta reda på vad som orsakar patientens obehag och sedan behandla är en viktig del i mitt arbete samt att se till att denna process är så behaglig som möjligt för alla inblandade.

Olika typer och storlek på mina patienter 

Det är lite olika modell och styrka på mina patienter och ingen dag är den andra lik. Lite av det jag uppskattar mest i mitt yrke!

Lugn miljö är viktigt

Att se till att patienter, hussar & mattar får ett lugnt och tryggt bemötande kan vara både en utmaning och det mest essentiella för att resultatet ska bli så bra som möjligt.

Tillit och förtroende

Att kunna läsa djuren och hantera dem på det sätt de bäst föredrar är en konst och inte alltid så lätt, men känslan är obeskrivligt härlig. En hund som viftar på svansen, en katt som stryker sig emot en, det betyder allt